Chiar dacă suntem în situație de urgență datorită pandemiei de coronavirus, proiectul SIS – SOLIDARI LA ÎNFIINȚAREA DE ÎNTREPRINDERI SOCIALE, finanțat prin FSE – POCU își continuă activitatea planificată.

În acest sens, ne-am gândit, să vă prezentăm câteva informații cu privire la activitatea de formare profesională și derularea competiției de planuri de afaceri. Menționăm faptul, că în conformitate cu metodologia de evaluare și selecție planuri de afaceri, activitatea de formarea profesională, respectiv absolvirea cursului de antreprenor în economie socială este obligatorie pentru a putea ca un beneficiar să poată intra în competiție.

După absolvirea cursului de antreprenor în economie socială, fiecare beneficiar va avea la dispoziție un termen de 45 de zile calendaristice pentru a-și finaliza Planul de afaceri pe care dorește să îl depună în competiție.

Având în vedere trend-ul de depunere a planurilor de afaceri, echipa de proiect, a decis, că nu va deschide competiția pentru alte persoane care nu au beneficiat de formare în cadrul SIS – SOLDARI LA ÎNFIINȚAREA DE ÎNTREPRINDERI SOCIALE.

Rezultatele competiției, pot fi vizualizate în timp real și pe accesa pe siteul dedicat proiectului https://sis.xerom.ro/competitie/

Vom reveni periodic cu informații actualizate!

Până atunci, vă urăm multă putere și curaj în toate!

 

Expert comunicare – Solicitant

Luca Luciana 0754692260